úterý 26. března 2013

Bernie Dexter

Rockabilly girl - přízvisko této krásky vypovídá za vše. Bernie Dexter zkrátka rockabilly prožívá naplno a stala se tak ikonou tohoto stylu. Sama vlastní značku s rockabilly oblečením a říká, že tento styl nejlépe vystihuje ženské partie a umí je dokonale podtrhnout, jak střihy tak vzory. 


Bernie se narodila jako Bernadette Belle v Pensylvánii burlesque tanečnici a bývalému námořníkovi. Od pěti let vzhlížela ke své matce a brzy na to začala docházet na lekce stepu. V 18ti letech zvítězila v soutěži Miss Teen San Diego a pustila se tak do své modelingové kariéry. Přestěhovala se do Hollywoodu a ihned podepsala smlouvu s modelingovou agenturou, i přesto bylo pro ni velmi těžké najít práci a tak nastoupila na studium kosmetičky, kde se naučila perfektně česat i líčit. Na svá focení bývá téměř vždy upravená podle sebe. 


Po škole začla pracovat v kosmetickém salonu a začala objevovat lidi z rockabilly scény, která ji přitáhla a ovlivnila tak, že se začala zajímat o pin-up modeling. Díky svým známostem měla možnost ucházet se o místo ve společnosti M.A.C. Cosmetics, kde získala práci jako kosmetička a naučila se dokonalému líčení. Díky své praxi měla možnost líčit modelky na focení jako např. Ditu von Teese nebo Holly Madison.


Jednou se jí naskytla možnost nafotit své vlastní fotky, když kolegové hledali modelky dobrovolnice. Své fotky umístila do pin-up soutěží a nabídky se ji začali jen hrnout. Jednou z nějvětších nabídek bylo focení pro firmu prodávající luxusní spodní prádlo What Katie Did. Pak už její kariéra jen rostla a nyní se Bernie živí nejen modelingem, ale stará se o vlastní značku pin-up rockabilly oblečení. 



Bernie Dexter ačkoliv na to vůbec nevypadá je 43 let a za muže má zpěváka Levi Dextera, se kterým tvoří dokonalý rockabilly pár.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Díky za komentář!!