úterý 15. května 2012

Sweets´n´Sins cupcakes

Když už je ten život tak neblahodárnej, musíme si ho pořádně osladit. A co takhle stylově?! Nadějná česká firma Sweets´n´Sins nám to teď umožňuje. Především všem pin-up slečnám, které si chtějí udžet pěkné ženské křivky a pro muže, kteří nechtějí být špejličky! A pokud přeci jen toužíte být hubení, je to i pro vás řešení - nedávno jsme se dočetl o vědcích, kteří vybádali, že čokoláda pomáhá nejen našim nervům, ale i hubnutí! Čím více kvalitní dobré čokolády, tím lépe jdou kila dolů! Takže co třeba vyzkoušet čokoládové cupcakes? 


 

"Náš cake není žádný fake = používáme opravdové, dobré ingredience. To znamená, že čokoládový cupcake je opravdu čokoládový(i s kousky čokolády uvnitř), vanilka je vanilka a ne žádná esence a kávová poleva je z kvalitních kávových zrn. Mlsejte zdravě a bez náhražků." - to vám vzkazuje Sweets´n´Sins crew.


Tyhle šikovný kuchařky Vám naservírují hříšně dobré cupcakes na párty, oslavy, večírky, ale i jen pár kousků k zakousnutí po o. 

Andrea & Káťa


A kdyby Vám to bylo málo, tak jsme k tomu hezky stylově dopnili naší nabídku náhrdelníků a roztomilé kousky k nakousnutí a za jednotnou cenu 160 Kč.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Díky za komentář!!