neděle 6. května 2012

Mr.Creep Traditional Barber Supplies

Zdravíme všechny milovníky retro kosmetiky, která se vyznačuje přírodním složením, je vhodná pro citlivou pokožku a navíc dotváří váši stylovou retro image. Již nějaký ten rok pro vás dovážíme to nejlepší z výběru pomád od světových značek, některé z nich fungují již od 20. let 20. století. Postupně jsme náš sortiment rozšiřovali i na přípravky na holení, vody po holení, břitvy, vosky na vousy a máme pro vás přichystány spousty dalších nových produktů a také nové značky pomád. Máte se opravdu na co těšit. V případě, že scháníte nějaký výrobek, který nemáme na skladě, pokusíme se vám ho obstarat. Případných nápadů si velice vážíme. Zde je kompletní nabídka naší kosmetiky.


Rádi bychom vám takto představili naše nová trička s logem Traditional Barber Supplies. Trička jsou kvalitně provedena a jsou na prodej za krásných 360 Kč. Zde jsou na našem eshopu.




Chcete mít také ve svém obchodě, provozovně, holičství nebo tetovacím salonu naše kvalitní stylové retro produkty dovážené z celého světa? Stejně tak, jako v kadeřnictví Retro (facebook), kam Mr.Creep & Co. již pár měsíců dováží pomády, a kde stříhá naše oblíbená kadeřnice Lenka!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Díky za komentář!!